Hoe is het zo gekomen....

De Challenge: Michelangelo's Plafond van de Sixtijnse Kapel naar het patroon van Joanna Lopianowski-Roberts.
De Afspraak: Het is geen wedstrijd, er hangt geen einddatum aan maar we willen er wel iets aan koppelen. Omstebeurt borduren we een paneel. En als we een paneel af hebben, storten we 5 euro in een potje + 1 euro voor iedere maand dat we bezig zijn. Wat we daar mee gaan doen, weten we nog niet. Halverwege uit eten, een weekendje weg na afloop? Het kan allemaal.
De Startdatum: Mei 2011

zondag 24 juli 2011

Paneel 39: Klaar!!

YESSS!! Ik heb zojuist de laatste hand gelegd aan paneel 39. Hij is klaar. Vorige maand schreef ik nog dat het niet zo opschoot. Maar de afgelopen weken hebben hebben we heerlijk vakantie gehad en elk uurtje dat het even kon, heb ik geborduurd. In de praktijk kwam het vooral neer op de avonduren want het is geen geschikt borduurwerk om op te pakken als je twee kindjes hebt rondrennen. Drie maanden ben ik er mee bezig geweest. En nu gaat ie naar Miekie!

We hebben in de tussentijd de spelregels een beetje aangepast. Behalve 5 euro per afgerond paneel leggen we ook nog 1 euro per maand dat we er mee bezig zijn, in. Jee.....wat zullen we aan het eind rijk zijn hahaha. -Minie-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten