Hoe is het zo gekomen....

De Challenge: Michelangelo's Plafond van de Sixtijnse Kapel naar het patroon van Joanna Lopianowski-Roberts.
De Afspraak: Het is geen wedstrijd, er hangt geen einddatum aan maar we willen er wel iets aan koppelen. Omstebeurt borduren we een paneel. En als we een paneel af hebben, storten we 5 euro in een potje + 1 euro voor iedere maand dat we bezig zijn. Wat we daar mee gaan doen, weten we nog niet. Halverwege uit eten, een weekendje weg na afloop? Het kan allemaal.
De Startdatum: Mei 2011

maandag 26 september 2011

Paneel 27: We hebben een Kater!!!



Hallo allemaal,
Zoals jullie gelezen hebben,zijn Minie en ik het afgelopen weekend samen weg geweest. We hebben enkele jaren geleden een nieuwe traditie in het leven geroepen om een paar keer per jaar (als het lukt met onze gezinnen) samen weg te gaan, een dag of een weekend. Sinds vorig jaar is die traditie aangepast in de vorm van een weekend in een huisje of chalet, met als doel om vreselijk los te gaan met onze borduurnaald. Vandaag zijn we weer terug gekomen uit Arnhem (snif) en net hebben we al gebeld want we hadden elkaar al zeker 3 uur niet gehoord ;)
We konden allebei onze draai niet vinden thuis, en hebben allebei een nogal "katerig" gevoel, al die tijd naar uit gekeken en nu is het alweer voorbij,maar die nieuwe plannen liggen er alweer, dus op naar de volgende zullen we maar zeggen!!!
Afgelopen vrijdag hebben Minie en ik allebei ee "voor-foto" gemaakt van onze borduurtjes en vaanmorgen hebben we,in alle vroegte, nog flink zitten stomen met de naalden,en vervolgens een "na-foto" gemaakt. Uiteraard zitten deze er nu bij.
Van de gebraje kip is niks meer te vinden nu, het zijn nu gewoon damesbenen, een mannenrug en een berg kleurrijke kleding.
Alle oh's en aah's van bewondering mogen uiteraard geslaakt worden en via reactie aan ons doorgegeven worden. Tot de volgende Blog!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten