Hoe is het zo gekomen....

De Challenge: Michelangelo's Plafond van de Sixtijnse Kapel naar het patroon van Joanna Lopianowski-Roberts.
De Afspraak: Het is geen wedstrijd, er hangt geen einddatum aan maar we willen er wel iets aan koppelen. Omstebeurt borduren we een paneel. En als we een paneel af hebben, storten we 5 euro in een potje + 1 euro voor iedere maand dat we bezig zijn. Wat we daar mee gaan doen, weten we nog niet. Halverwege uit eten, een weekendje weg na afloop? Het kan allemaal.
De Startdatum: Mei 2011

woensdag 16 mei 2012

Paneel 15: Still Stitching

Het is inmiddels drie maanden geleden dat ik voor het laatst een bericht heb geplaatst. En in die drie maanden ben ik ook niet veel opgeschoten met Libica. De zin om te borduren ontbrak even. Er is ook veel gebeurd: mijn lieve schoonpap is overleden, na een heftige ziekte-periode. Het was een emotionele tijd. Meestal kan ik door borduren mijn gedachten goed verzetten maar ik had er nu he-le-maal geen zin in. Gelukkig kan ik ook mijn hoofd goed leegmaken door hardlopen. Dat was een andere reden waarom ik niet geborduurd heb. 3 keer in de week trainen naast je werk, je gezin en allerlei anderen lopende zaken, laat weinig tijd over. MAAAAAAR: het goeie nieuws is dat ik de Sixtijnse weer op tafel heb liggen. We zijn weer een beetje in ons normale doen en de zin in borduren is er ook weer. Gelukkig maar want er zit weer een weekendweg met zusjelief aan te komen. YEAH! We zouden in maart al weggaan maar omdat het met mijn schoonpap heel slecht ging, hebben we dat maar afgeblazen. En nu gaat het dan toch weer gebeuren. Volgens traditie is het de bedoeling dat we ons een slag in de rondte borduren. Maar dan moet je wel de slag weer te pakken hebben :-). Daar ga ik aan werken de komende weken. Ik heb in de afgelopen drie maanden niet volledig stil gezeten. Zie hieronder de foto's van hoe het ervoor staat. Overigens is 3 maanden niet veel doen wel goed voor de spaarpot die we gaandeweg zullen vullen :-)

3 opmerkingen:

 1. Hey Minie, goed dat je eerst het Blog bijgewerkt hebt, kun je nu flink aan de slag. Ik ben ook sinds gisteren weer door het borduurvirusbijtje geprikt,dus hopelijk steken we elkaar aan. knufffffffffff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, wat een kleuren zeg! Ik heb even de details goed bekeken, maar het is echt heel bijzonder mooi. Ga zo door en benut jullie weekend samen om elkaar weer aan te steken met het borduurvirus. Jullie zullen het nodig hebben om op gang te blijven. Erg mooi!

  Heel fijn en gezellig weekend en hartelijke groet,
  Astridh

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt het mooi en kleurig. Hoe groot moet het borduurwerk worden en waar komt hij terecht als hij klaar is.Veel succes groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen